Tuesday, July 19, 2011

More AWARDS.....Yayyyy....bestnya....:D



Assalamualaikum...Salam Kesejahteraan....

Semalam...bz...hari ni pun bz...setiap hari pun bz...ha ha ha...mengalahkan menteri la pulak....keh keh keh....nak buat camana kan...dulu ada pembantu...ringan sikit kerja2 rumah...bila dah tak ada macam lipas kudungla kena buat keje... Balik keje dari opis...sambung lak keje kat rumah...sampai malam...kerja beres...jadi masa nak bw dan berblogging agak terbatas lately ni...dan aku tabik spring kat kengkawan lain yg hari2 dok publish new entry...anda super women....anda sememangnya hebat....he he he....aku....agak slow publish entry sejak kebelakangan ni....buat yg mana termampu ....janji happy.....:)

Bila online blog semalam dpt msg ...amik award lagi....sape yg tak gumbira.....senyum lagi sampai telinga....Yayyyyy...dapat award lagi....Award dari Ida 1001resepi.... Terimakasih Ida atas ingatan Ida bagi Award ni...kecik tapak tangan ....nyiru ku tadahkan....ewah!


Award diberi bertujuan memanjangkan hubungan silaturrahim antara blogger...jadi disyaratkan aku foward pada 8 blogger yg lain.....meh tgk sape yg tersenarai....jgn risau tak ada tugasan yg harus dibuat..cuma perlu forwardkan pada 8 blogger yg lain pulak....dan yang pasti hubungan akan terjalin dan kita akan saling mengenali.....:)


Sudi2kanlah amik dan menggantungkannya kat blog kengkawan ek..pas tu pjgkan award pada teman2 lain ...pada teman2 yg tidak tersenarai jgn kecik hati tau....anda semuanya memang hebat dan memang Stylish Blogger....:)

Bukan satu tau ada lagi award yg ku dapat....Wah! award diterima dari makngahpora.... cuma nak mintak maap kat makngah award lambat diamik..sebenonya award ni sama yg ku dapat dari Azlita MasamManis....dan jugak Yana DuniaCintaKami....tapi utk merakamkan rasa terimakasih kat makngah atas tanda ingatannya memberi award ni...aku gantungkan sekali lagi...org memberi kita menerima dengan besar hati...Makngah tugasan tak yah buatla ek...dah buat kat entry sebelum ni...boleh kan makngah...boleh ek...sayangggggg makngah....:)



Saling memberi dan menerima award....agenda menarik sebenarnya...Hubungan sesama blogger pasti lebih terjalin erat dan yang pasti memeriahkan lagi suasana....
Happy Berblogging pada sume blogger2 dan jugak kengkawan sume....terimakasih atas tanda ingatan...sudi singgah tinggalkan jejak dan jugak memberi komen...kehadiran anda amat dialu2kan...pembakar semangat untuk terus berblogging....tak lupa juga pada pembaca2 dan juga silent reader kat luar sana.....
Aku sekadar menulis dan berkongsi cerita...berkongsi resepi seadanya.....:)

....KitchenIsMyWorld.....EnjoyCooking....EnjoyEating.....


20 comments:

izahdaut said...

tq kak cek.. nanti saya tampal ye.. nak bersantai jap. ngeee

Kak Sam said...

Meriahkan bila ada award cam gini

cik cek said...

Izah...tq ...tq...:) nanti tampal ek..

cik cek said...

Ya kan Sam...saling memberi dan menerima...meriah jadinya....:)

Mas said...

macehh kak cek...
mas pun tampal nanti yerk...

Citarasa Rinduan said...

wah!!!!!
lambat benor jet di rumah ayu nak sampai sini..
tersemput2 jer bunyinya cik cek..

heheheh

untuk kamu yang ku sayang..
terimalah

http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/07/award-againterima-kasih-cik-cek.html

cik cek said...

Mas...

maceh kembali...:)

cik cek said...

WoW! selaju jet gak Ayu dah amik award yg kak cek bagi...terharu dan terimakasih sesgtnya....tq ..tq ya Ayu....:)

Niena Pengembara Ilahi said...

wahhh dapt award ni dari kak ayu... :) dh follow sni :)

cik cek said...

Tq Niena...singgah n follow kak cek...salam kenal2...:)

Ayu said...

Assalam kak cek...
belum tidur lagi ke tuuu???..
kak cek tak kerja ke esok?..ni kita datang hantar ketam, tapi yang mentah punya..kenalah kak cek masak sendiri ya..heheh ...

Gee® said...

clap..clap..clap... waaa seronoknya dpt award...kena buat kenduri pulut kuing nih...

Ida,Japan said...

Tahniah k'cek,di atas award2 yg d'jaya digondol itu

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

terima kasih kak cek.. ada masa nanti saya angkut award tu yer... tengah dok kumpul2 dulu ni.. nnt boleh masuk n3 sekaligus.. hehe..

Papa Mifz said...

salam kenal...
saya pun dapek award ni gak...:)

Lovely Kitchen said...

tahniah atas award yg di terima...mesti cik cek pakai baju lip lap lip lap p amik award...;-)

cik cek said...

papa Mifz...

Tq singgah sini dan follow...salam kenal2 dari kak cek...:)

cik cek said...

Madiha...

Mesti byk award tu...he he he..:)

cik cek said...

Lovely Kitchen...

He he...dari jauh nampak baju lip lap kak cek tau...maklumla nak naik pentas amik award...he he...tq singgah sini...:)

MakNgah said...

TQVM cik Cek sudi ambik award dari Mak Ngah, sorry MN lambat, terlepas pandang nak reply kat sini...
Sayaaang Cek jugak....muaaahhh..