Sunday, July 24, 2011

Apa Dah Jadi...apa dah Jadi..... :(



Assalamualaikum....Salam Kesejahteraan.....

Bangkit...bangkit...lama dah bebeno 'tido'....udah2 le bermalas2 tu...makin letih bdn tu adalah...ha ha ha....Ayu kak cek bgn dah ni...he he he...Walau pun masih terpisat2 dibuai mimpi yg tah apa-apa.....Aduh! Parah sebenonya bila dijangkiti virus M ni....puas dilawan....gagah2kan jugak ni....Al-Kisahnya semalam...pening kepala memula kebah dah....pas tu dtg balik...kalau sakit kepala cam tulah....lambat bebeno nak baik betulnya...
Lepas aktiviti masak2...aku sambung membaking cupcake...cupcake lagi? he he he..nak wat camana ek...Mimi...dari mula dia cuti ari tu dah pesan ...balik kolej nanti nak bwk balik Rainbow Cupcake....Aku pun dgn rasa teruja...bakingla cupcake.....Ntah mana silapnya aku pun tak pasti....Apa dah jadi...apa dah jadi.....tulun...tulun....hu hu hu....




Selalunya aku letak gambo yg cantik2 je kat sini...tapi kali ni nak share ngan sume....tak tau mengapa cupcake ku jadi begini...bukan 1st time buat pun...dah byk kali...tapi kali ni ...aduhai! sian adik....tak dapat la nak bawak balik Rainbow Cupcake balik kolej kali ni...next week la dik....Ibu pun masih tertanya2 sendiri ngape la pulak cupcake ku tak menjadi....arghhhhh....sedih2...tekilan2....Barula nak merajinkan diri...ini pulak yg jadi...hu hu hu....

 Buruknya rupa hasil kejadian Rainbow Cupcake ni kan....



Tak jadi bawak cupcake...last2 bwk jelah Nasi Goreng Daging ni...he he he..oklah kan dari tak de ape nak bawak balik kolej....
Rumah kembali sunyi....dan aku sendiri lagi..... :-(

..........KitchenIsMyWorld....EnjoyCooking.........


p/s....timakasih kengkawan yg sentiasa singgah memberi sokongan....

4 comments:

Cheq Sue said...

aiseyhmannn... ngapa pulak kejadian seperti itu cik cek... hati x keruan kowt masa buat tu...

Citarasa Rinduan said...

ala.....
roket ayu tersasar,
lambat pulak,
mujur cheq sue yang sampai dulu..
hehehe



cik cek!!
kamu kembali....
tahniah ya..

ala............... tak apa, mungkin merajuk kot.. tu yang duk tersenyum dalam cup tu...

esok2. sure gebu balik.

PS: atau, adakah cup cake cik cek ikut mood cik cek?

cik cek said...

Cheq Sue...

Tula pasal...bila hati tak keruan cc pun jadi ghupa itu...sedihnya...hu hu hu...:'(

cik cek said...

Ayu....

Jet tersasar...tapi nasib baik sampai gak...kak cek asyik bau durian je ni...he he...bwk durian lagi tuk kak cek ke...bau durian itu telah berjaya mengejutkan kak cek dari "tido"...tq ek Ayu....

Rasnya cc tu pun ikut mood kak cek yg tak menentu masa tu agaknya...sian cc jadi mangsa keadaan....:(