Wednesday, July 27, 2011

Amore e-bake....apa lagi yg dibeli....:)



Assalamualaikum...Salam Kesejahteraan....


Tak tau apa lagi yang nak dibeli...beli jugak...he he he...pusing2...belek2...tengok2...cuit sana cuit sini....haaa...amik dan beli lagi.....

Baking Pan serba guna...boleh dipelbagaikan...macam2 boleh......2 dalam 1....kedua2 belah permukaan boleh digunakan ...bestkan...tu yang tergoda...rembat 1...he he...tambah koleksi lagi baking pan yg dah ada kat rumah.... :)

Bahagian atas baking pan....akan menghasilkan 'bowl' ditengah2nya....


 Buku resepi pun ada sekali....

Bahagian bawah baking pan....boleh buat Mini Muffin...

Sape2 yg beminat dan pada mereka yg tinggal sekitar Seremban dan Seremban 2...bolehla singgah ke Amore e Bake ....macam2 ada....ownernya Adriana...ramah orgnya...byk gak yg aku belajar darinya...tak lokek ilmu...tq Adriana...

Bila lak nak merasmikannya ni...nak kena pegi rumah tokey mapin Izah pas ni....boleh gak try baking mapin...cam best je ni....exitednya....Alamak! sape lak yg nak makan...kena makan sendiri lagi ke...hu hu hu...cepatla hujung minggu...Minggu ni kabonya anak2 sume balik....tak sabo nak tunggu weekend...rumah riuh kembali.....:)

...KitchenIsMyWorld...EnjoyCooking...EnjoyEating....



23 comments:

Cheq Sue said...

salam cik cek...
tak pernah nampak lagi baking pan camni...untung jugak ya dua2 belah buleh guna

Puan Ros @ Tadika Sinaran Intelek said...

Wonderfull kan cik cek.Baking tray pun ada 2 in 1 sekarang.Dah nak raya ni rempat aje la kalau dah berkenan.

Extreme said...

salam kak chek... ni kat ner ea?? kat ngan oakland ke?? sye salu gi bakery shop kat s'pore street blakang BSN tu je.....sangat cute lor baking tray nih... harge kat sane ok x? banding ngan s'pore street mane lagi ok?

Extreme said...

hmmm... tersend guna ID my hb.. sorry ye kak..


ni noorsha @ noorsha.blogspot.com

Zaliedana said...

Ala cantiknya baking pan nih,kalo jumpa mmg nak rembat juga,bestnya 2 2 belah leh guna..

K.Nor said...

comelnyer pan tu k.cek! berkenan rasanya hehe

Citarasa Rinduan said...

Ya ampun.. mmg comel..

kak cek, ayu tuggu hasilnya ya...

cik cek said...

Salam Cheq Sue...

Bestkan both side leh guna...berbaloi2....:)

cik cek said...

Kak Rose...

Skrg ni sume pun ada kan...byk kemudahannya...kita je la yang kena rajin kan Kak Rose...:)

cik cek said...

Noorsha...iersilap guna ID ke..he he ..tak pe..sib baik kenalkan diri..kalau tak confirm kak cek tertanya2...
Noorsha..ha ah...kedai ni kat area oakland...dekat ngan Pak Tam Kopitiam..harga brgnya ok gak...kak cek tak penah pegi la bakery shop kat s'pore street...tak tau pun ada kat situ...apa nama kedai tu ek...

cik cek said...

Zaliedana....

Memang best...kak cek baru je lepas baking muffin guna baking pan ni...comel2 je...senang sgt...best...:)

cik cek said...

Nor...bekenan ke...berminat...nanti roger2 kat kak cek ek....:)

cik cek said...

Ayu...ngape lewat sampainya...kak cek dok la tetunggu2...mana adik kak cek sorng ni tak kunjung tiba...Yayyyy...sampai jugak akhirnya...
Memang best baking pan ni...kak cek baru lepas berexperimen dgnnya..baru lepas baking mapin...nanti kak cek letak entrynya k...:)

CT Delima said...

As'salam kak cek

adoiii... terus terpaut macam nak terbang ke seromban jo rasonya ni.. hihihi. cantik nya mahai ke idak ni kak cek.. hihihi

hazila said...

first time nampak pan cam gini. Nak ikut kat ct terbang pegi seremban jugalah...

cik cek said...

Waalaikumsalam CT....

Moh turun Seremban...harganya agak ok...dan kak cek pun dah try baking tray ni...muffin jadi comel2 je...harganya dlm lingkungan rm30...:)

cik cek said...

Hazila...
Meh pakat2 turun Seremban...:)

nuwairani ismail said...

ala...jauh la pulak nak gi seremban 2 ni..kene kawen ngan org seremban dulu la nmpk gaya...kalau saya masuk tmpt mcm ni, boleh byk habis duit jugak ni..

cik cek said...

Ha ha..tegelak beso kak cek...dekat je Nani...naik flight bedezup...sampai...he he tau tak pe...kak cek dok tahan2 nafas kalau p kedai bakery..kang ntah ape2 dibeli lagi...:)

Lovely Kitchen said...

cantik la mould tu kak cek...klu e-na pun pantang tgk gadjet2 dapur ni semua nak beli...

cik cek said...

He he...betul tu E-na...kak cek pun sama...suka sgt beli kitchen gadget...he he..:)

Gee® said...

cik cek...kirim tolong beli leh tak? heee...

lina said...

salam - comel nya nak kena cari ni :)