Monday, February 6, 2012

Macarons' Week ..... Day 5



Assalamualaikum....Salam Kesejahteraan....

Macarons' Week...Day 5...Sunday January 29..2012

Mac...Mac...Mac Fever....Macaron tuk hari ni.....CoffeeCappucino Mac with Hazelnut Filling...yummyyyyy....lagi citer pasal macaron....Amboi!... :-)



Mac utk Ili bwk balik minggu sudah......resepi asas macaron click je kat sini .....bezanya....dalam resepi sebelum ni ada ku letak lemon juice @ blueberry paste...so utk kali ni gantikan saja bahan tu dengan coffee cappucino paste...mudah je kan...dan bab filling kali ni guna yang ready made je...hazelnut filling...aku beli kat bakery Amore e-bake...yummmyyyy...gabungan yang best.... :-)

Happy weekend....jgn jemu tgk macarons ya.... :D
Mad...Mad about Macarons....
Happy & Enjoy Cooking @ KitchenIsMyWorld......


5 comments:

Cheq Sue said...

TIDAKKKKKK........

adehhhh kak cek sayang... bila nak habis episod mac ni, kite dah terliur tahap gaban dah... nak cuba tak kesempatan lagi

♥MAMASYAZA♥ said...

sedappppnyeeeeee

cik cek said...

Cheq sue....episod macaron belum berakhir.....

cik cek said...

Mamasyaza....
Memang sedappppp....:)

Nieza said...

wahhh rajinnya kak cik buat macaron ni..nampak sgt sedap tapi nieza pernah buat sekali dulu manis tk sanggup nk mkn byk..:)