Wednesday, December 28, 2011

Rabu Tanpa Bicara...:D



Assalamualaikum...Salam Kesejahteraan....




Happy & Enjoy Cooking @ KitchenIsMyWorld.....

21 comments:

hazila said...

Senangkan guna silicone mould. Saya pun sedang kumpul sikit sikit silicone mould ni...

cik cek said...

Yaaa...best sgt....lepas baking..terus je boleh kuarkan...akak pun tgh dok mengumpul ni...:)

Ummi said...

Kak Cek....waah cantik SM tuh...akak pun ada sambar yg ni kat Pantry Magic hari tu...hehehe...x pecah dara lgk...nnt nak bakor kek gak la...hahaha

izahdaut said...

ini mmg betul2 tanpa bicara ni kak cek.

nOOrsha said...

cantek SM tu kak cek...saje je goda mate kitewww..ghihihi

mala said...

Ooooo tak mau cakap ya. Tak pa cheq tunggu esok ;-)

cik cek said...

He he...akak beli kat bakrey shop dekat rumah akak je ni...best sgt....:)

cik cek said...

Izah....he he....:)

cik cek said...

Sha...dah tergoda ke....akak beli kat Amore bakery shop S2....pun dah tak byk yang tinggal...kat Tesco S2 pun ada akak tgk hari tu....cam2 bentuk ada....:)

cik cek said...

Mala...he he..tungguuuu jgn tak tungguuuuu...:)

Melly Octaviana said...

melly juga punya kak acuan silicon yang seperti ini,colur merah, tapi yah kat Sarawak susah mah dapat acuan silicon.

cik cek said...

Melly...memang best acuan silicon ni kan...akak pun baru 1st time beli dan 1st time try acuan ni...berbaloi2...:)

chikadakbiru said...

kek apakah agaknya itu yaa...lawa SM tuhh :)

cik cek said...

chikadakbiru...cer teka...cer teka...acuan silikon ...memang best...:)

Liza said...

Liza tgh cari acuan SM utk mapin ni, tp ssh nk jumpa la..

cik cek said...

Liza...
Akak pun lum jumpa lagi....best kan kalau ada acuan silicon mapin..senang nak masakkan...

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Salam akak tak beli tapi pinjam aje dari cikcek ya. Nanti nak pakai akak beritahu.

Ucu Faridah said...

ucu pun sama jugak mcm K. Pat nk pinjam je....hihihi..

Citarasa Rinduan said...

waalaikumusalam cik cek

bila ayu nak cari mould ya??
nak gak buat koleksi

rahel said...

Rahel tengok-tengok je la..teringin gak mould silicon...senang kerja..

Sue @ Nenie said...

Salam Kak Cek...cantiknya SM dia..kek pun nampak moist jeeeee