Tuesday, December 6, 2011

Happy Birthday Adik.....



Assalamualaikum...Salam Kesejahteraan....

4 hb. Disember....2011.....Happy Birthday to Syamimi Afandi....19 tahun dah dik...beso dah anak ibu....Doa ibu dan ayah....semuga dipanjangkan umur...dimurahkan rezeki....dipermudahkan segala urusan kehidupan....berjaya   menggapai impian dan menjadi insan yang solehah dan cemerlang....Insyaallah......




Kebetulan roomate kolej adik....Aya...harilahirnya lewat sehari je dari Mimi...5hb Dis..2011...sambutla sesama ptg semalam...sebelum balik kolej...potong2 kek je...pas tu bawak balik kek ke kolej...makan ngan kengkawan....Hope adik happy2 selalu ya....
Happy Birthday Aya....jgn sedih2...don't worry ...be happy...sukses2 selalu ya..... :-)

Senyum..senyum selalu...wajah saling tak tumpah macam ayahnya...photostat kata orang...he he....

Agak2 kek apa ni....ok ...tungguuuuu....next entry.....
Happy & Enjoy Cooking @ KitchenIsMyWorld...


32 comments:

AZLINA said...

Assalamualaikum, Hepi Belated Birthday utk si manis Mimi..tak lupa juga utk kawannya Aya. Wahh kak Cek, besonya kek birthday tu, rasanya ni bukan rainbow cake kan!

ira_mahira said...

mimi da hot..

Nieza said...

happy belated birthday dik mimi dan juga rakannya..bestnyer mak dia buat kek special tu:)

Mamasya said...

Happy birthday buat Mimi....!special kek cik cek baking utk Mimi...bertuah roomate Mimi dpt sekali potong kek cik cek buat....

CT Delima said...

As'salam Kak Cek cayangg

Happy beleted b'day buat Syamimi semoga impian kedua ibubapa menjadi kenyataan..aminnn

sama date dengan b'day boy anak ct ya kak cek. dah besar panjang anak2 ni semakin bertambahlah usia kita kan kak cek..hihi

ct cuba teka kek ni ya..Emm mesti Rainbow cake ni kan...hihihi.

Zaliedana said...

Assalam kak cek,hepi besday ya utk adik,dah besar2 dah ank2 akak,sy nih adoyaiiii yg besar pon baru 2taun lbh..Sy pon duk agak cam rainbow cake gak,sbb kek yg selalu mndapat perhatian kat umah akak kan..tinggi n cantik jer kek tuh..

lina said...

Al HamduliLlah - Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran Buat Mimi :)))
Salam dearest Ibu Mithali :))) Al HamduliLlah, hari yang berbahagia buatmu dan anakanda mimi. Syukur padaNYA dan syukran jazilan pada Bonda yang telah melahirkan insan teristimewa bergelar Mimi. Semoga ALLAH SWT Memberkahi kehidupan anakanda Mimi dengan sakinah iman, zahiran wa batinan, di dunia dan Akhirat, semoga berada dibawah Naungan Rahmat, Maghfirah dan Kasih SayangNYA, dan semoga ALLAH dan RasulNYA SAW senantiasa merindui dan menyayangimu. Demikian juga doa untuk Bonda nya yg telah melahirkan mu duhai Anakanda Mimi.Amiin ALLAHumma amiin. Fi amaniLlah.

Acik Erna said...

Selamat Hari Lahir buat adik..semoga berjaya dalam hidup danjadi anak solehah

EmbunRosaliza said...

Assalam kak cek, selamat ahri lahir buat adik aka mimi, semoga apa yg di cita2kan tercapai...comel manis je

cik cek said...

Waalaikumsalam Azlina...
terimakasih atas ucapan tuk Mimi...he he...memang beso kek....kek apa tu...tungguuuu jap ya...:)

KOALAJEPONG said...

wahhhh..kak cek dah ada anak dara...hepi besday adik...semoga jdk anak yg solehah dan sentiasa mengembirakan mamanya

cik cek said...

ira mahira....
WoW! anak ibu dah hot...he he tq ira singgah sini...:)

cik cek said...

Nieza...
Tq atas ucapan tuk Mimi dan Aya... :)

cik cek said...

Tq Mamasya....ucapan tuk mimi dan roomatenya sekali...kebetulan lak birthday diorg selisih satu hari je...buat sebiji kek celebrate sesama...senang kan...:)

cik cek said...

Waalaikumsalam CT sayang...
Tq singgah sini beri ucapan tuk Mimi...ya kan sama tarikh ngan anak CT yg boy tu kan..lenkali lehla celebrate sesama..he he...
Kek apa ni...he he..tunggguuuuu....next entry....

cik cek said...

Waalaikumsalam Zaliedana....
Tq ya ucpan tuk adik Mimi...dah beso pun masih dok panggil adik...dikalangan keluarga memang tenggelam nama Mimi tu...sume pun dok panggil dia adik ...he he...
He he...suprise...kena tunggguuuu...kek apa yang kak cek buat ...:)

cik cek said...

Lina...
Alhamdulillah syukur,..terimakasih atas ucapan doa dan harapan...semuga doa dimakbulkan...Insyaallah..aminnnn...
itulah harapan ayah dan ibu... :)

cik cek said...

Acik Erna...
Terimakasih atas ucapan dan doa buat adik...Mimi...semuga doa dimakbulkan...amin..Insyaallah....
syukur....

cik cek said...

Waalaikumsalam Rosa...
Terimakasih atas ucapan dan doa tuk adik Mimi...Tq...Tq ya Rosa...

cik cek said...

Koalajepong...
Ya...anak dara dah beso panjang...Terimakasih atas ucpan dan doa tuk Mimi...semuga impian menjadi kenyataan....INsyaallah....

Ayu said...

Happy belated birthday buat Syamimi Afandi!!!!!..semuga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki, berjaya didunia & akhirat..insyallah..
wah!! tinggi & cantik kek mama buat macam ni ..ini kek rainbow ke red velvet cake kak cek?..

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

tahniah mimi.. happy besday sayang... moga berjaya dlm apa jua bidang yg diceburi...
tahniah juga buat kak chek.. dah besar anak dara akak yg kecik ni.. anak dara sulung sy sekolah menengah pun belum lg.. hehee....
sy teka itu kek red velvet kot.. hehe..

cik cek said...

Ayu...
Terimakasih atas ucapan dan doa tuk satu2nya anak dara kak cek ni...cepatnya dah beso..kekadang rasa cam dia kecik je lagi...makin beso tambah2 manjanya... :)...semuga setiap yg diimpikan menjadi kenyataan...Insyaallahhh....
sat...sat...ya...tgk kek apa yg kuar nanti...:)

cik cek said...

Madiha...
Terimakasih atas ucapan dan doa tuk anak kecik yang dah beso MImi...kak cek rasa cam dia kecik lagi...makin manja bila dah beso...leh jadi kawan borak2 kita...he he kalau time dia nak borak lah...kalau tak dokla dia dalam bilik ...baca komik...hobi dia dari kecik sampai skrg...komik dia dah penuh bilik...he he
Kejap je beso Madiha..bila dah beso kita ras happy...sekali gus rasa sayu....sayu...sebab sampai masa dia tak selalu depan mata kita lagi dah...hu hu hu...part ni kita kena terimakan...
Red Velvet?...emmmm...tungguuuu ya kak cek tgh buat entrynya ni...:)

mala said...

mai singgah sat nak ucap Happy 19th Birthday to Syamimi Afandi

cik cek said...

Mala....
Terimakasih atas ucapan tuk Mimi...besaq dah anak dara kak cek yg sorang ni...:)

rahel said...

Alamak...dah ketinggal bas lagiii..
Selamat Harijadi Mimi...
Kak Cek,cantik sangat kek tu...

Ummi said...

Assalam kak Cek...2 3 hari x bersiaran, maaf terlewat...Selamat Hari Lahir to Shamimi...moga jadi anak yang solehah, berjaya di dunia dan akhirat....amiiinnn

cik cek said...

Rahelll...
tayar keteapi pancit ek...tq ya ucapan birthday tuk Mimi....he he kek nak cepat siap..tu je yg boleh dibuat...tq tq...sukanya bila org ckp kek ni cantikkk...he he ..:)

cik cek said...

Waalaikumsalam Ummi...
Tq ya atas ucpan dandoa tuk Mimi...mudah2han...Insyaallahh...

Kakwan (K1) - citarasawan said...

Happy Birthday Syamimi,, cantik birtday kek yg mama buat tu...

cik cek said...

Tq kak Wan ucapan tuk Mimi....he he kek nak cepat siap...:)