Thursday, May 5, 2011

MOTHER's DAY SPECIAL....cake from Kak Ros...tq tq tq...:D



Assalamualaikum....Salam Kesejahteraan......



Mother's Day Special






Kecil Tapak Tangan Nyiru Ditadahkan....Cantikkan kek ni....rasa terharu dan amat berbesar hati menerima pemberian dari seorang insan bernama Kak Ros dari SinaranMenu  sempena HARI IBU....
Terimakasih Kak Ros.....Kak Ros memberi ...cek menerimanya dengan seikhlas hati.....Selamat Hari Ibu jugak untuk Kak Ros....dan pada semua kaum IBU dan juga bakal2 IBU.....

Mudah-mudahan peranan kita menjadi seorang ibu mampu melahirkan generasi cemerlang dan hebat dimasa depan....bukan mudah untuk menjadi ibu yang cemerlang ....tapi tidak mustahil untuk kita laksanakan....
IBU...IBU....sememangnya anda insan2 hebat....

Rasanya tidak terlalu awal untuk aku ucapkan SELAMAT HARI IBU.....semuga anda bahagia...sejahtera bersama keluarga....sanak saudara juga teman2....

Buat mereka yang masih punya IBU....kasihi dan hargailah jasa IBU....tanpa seorg IBU kita takkan berada disini hari ini.....


Ibu...Ibu....
Engkaulah Ratu Hatiku....
Bila ku Berduka...
Engkau Hiburkan Selalu...
Ibu....Ibu....
Engkaulah Ratu Hatiku
Tempatku Menyerah Kasih...
Wahai...Ibu.....


Always Luv You Ibu.....


11 comments:

mala said...

selamat hari ibu ...

Love2cook Malaysia said...

Cantik kek tu kan. So lovely! Happy Mother's Day to you :)

Bee said...

cantik betul kek tu, geram tenguk ganache yg berkilat tu!!!

cik cek said...

Mala...

Tq....Selamat Hari Ibu untuk Mala juga... :)

cik cek said...

LOVE2COOK...

Tq...Happy Mother's to you to....kalaulah kak cek leh buat kek secantik itu...Wah! bestnya...... :)

cik cek said...

Salam Bee...

Memang cantik....cuma leh pandang2 je...he he...best kan kalau dapat buat kek cantik cam tu...bilala agaknya eekkk.... :)

RynaHakimi said...

Memang cntik kek tu kak cek..Bestnya dapat kek..nak jugak..hehe,tapi sy belum jadi ibu lagi..tak dapatla nak merase kek sedap macam tu jugak..huhu =)

Selamat hari Ibu kak cek..Semoga sentiasa berbahagia di samping keluarga tersayang (^___^)

cik cek said...

Salam Ryna....

Memang cantik kek tu tapi cuma boleh dipandang tak leh dimakan...he he...lenkali kak cek wat kek...kak cek kirimkan kat Ryna...tak kisahlah Ryna lum jadi ibu ke...kan Ryna tetap jadi ibu pada sume anak2 kecil...anak2 saudara....anak2 jiran kita...tak gitu...Bagi kak cek Ryna tetap seorg Ibu...so Happy Mother's Day tuk Ryna syg...Insyaallah Ryna pasti jadi ibu yang cemerlang....:)

Nur haura afeeya said...
This comment has been removed by the author.
Nur haura afeeya said...

Salam

Nur haura afeeya said...

Sy nk mintak tolong viralkan berita baik ni yeπŸ“’πŸ˜‰
Assalamualaikum salam sejahtera warga groupπŸ“’

1) Ni berkenaan kisah hidup pesakit kencing Manis kaki luka dan masalah saraf sendi2 dan juga kisah hidup pesakit kanser stage 1 sampai stage 4.

Ia penawar herba yang sangat selamat untuk semua tak kira umur dan harga berpatutan tapi kesannya standing produk harga mahal ribuan ringgit.

2)Ramai yg dah cuba penawar herba ni dan makin sihat serta mendapat impak positif. Kanser yg sudah merebak ke organ-organ lain pun boleh kita ikhtiar, Insya Allah.☺πŸ‘πŸ»

3) Banyak pengalaman dh saya berdepan dengan pesakit2 kanser,sakit saraf,sakit lutut dan gout. Ramai yg dh pulih.

4)Mcm2 kanser blh diikhtiarkan termasuk leukimia,paru2,limfoma dan lain-lain

5) Puan Rasmani Binti Md Noh, psakit lutut kronik yg terpaksa jalan mengesot esot atas lantai dan klau cuba berjalan secara berdiri boleh dengar lutut berbunyi tulang dan sangat sakit. Hendak masak terpaksa gunakan kerusi sebab xmampu berdiri lama2 dan lepas 6 hari minum dah mampu berjalan lancar dan saraf kaki dah tak tegang dah. Mampu masak berdiri semula. Kesan sangat cepat baru 6 hari minum.

Testimoni-testimoni Pengguna Jutawan Herbs:


▪Cucu Puan Mazili, Kanser Leukimia ALL B- Cell.

Puan Mazili ada cucu lelaki berumur 3 tahun 8bulan yang dulu menghidap kanser Leukimia ALL B-Cell (Acute Precursor B-Cell All). Kalau dulu dia mengalami komplikasi limpa dan hati yang dah bengkak tapi sekarang syukur dia dah sembuh dengan rawatan doktor dan rawatan dari Jutawan Herbs.Sekarang dia menjalani kehidupan seperti kanak-kanak sihat lain.
..................................................................

▪Puan Roselawaty bt Jaafar, 47tahun , Kanser payudara tahap 2, asal dari Kedah.

Pada tahun 2019 doktor telah mengesahkan dia menghidap kanser payudara tahap 2. Keputusan ujian Memogram di klinik BP Bukit Mertajam, doktor mengesahkan ada ketulan kanser di payudara sebelah kiri. Tetapi doktor tidak dapat pastikan itu kanser kerana bentuknya bulat biasa, sepatutnya ketulan kanser bulat dan tajam-tajam. Jadi dia ke Hospital Metro Sg Petani dan keputusannya negatif. Sekarang ni dia dah bebas dari kanser selepas membuat rawatan di hospital dan mengamalkan Jus Jutawan Herbs dalam masa yang sama. Dia buat gabungan rawatan moden dan herba.

.................................................................

▪Puan Zalina bt Ismail, 48 tahun ,Kanser Payudara Agresif.

Dia telah disahkan menghidap kanser payudara pada April 2018. Dia mula sedari ade satu garis yang keras di bahagian bawah payudara kanan pada bulan Mac 2018. Jadi dia terus buat ujian memogram dan doktor sahkan dia menghidap kanser payudara agresif serta perlu operate segera. Dia jalani rawatan hospital dan ambil herba Jutawan Herbs bersama-sama. Gabungan rawatan moden dan herba membuatkan dia sembuh sampai sekarang syukurlah makin sihat.
..................................................................

▪Puan Noraini bt Yusof, Kanser Payudara tahap 3. Dari Shah Alam.

Pada Mei 2017, Puan Noraini disahkan menghidap kanser payudara tahap 3. Saiz ketulan kansernya ialah 13.3 cm. Dia menjalani kimo dan buang ketulan dengan operation. Dia juga jalani mastectomy, radiotherapy dan herceptin selama setahun. Menantunya terjumpa blog Jutawan Herbs dan menyarankannya untuk ambil rawatan herba Jutawan Herbs dalam masa yang sama meneruskan rawatan hospital iaitu kimo. 4 bulan sekali dia berjumpa Oncologist ,alhamdulillah result semua memuaskan seperti tak ada penyakit kanser pun. Sampai sekarang dia masih ambil herba Jutawan Herbs untuk kekalkan kesihatan dan menguatkan antibodi.

...............................................................


Call atau WhatsApp untuk order dan sebarang pertanyaan di nombor berikut :

En. Mohd Zuhairi Bin Noordin - 017468 7570