Wednesday, June 19, 2013

Apakah ini....cer teka...



Assalamualaikum...Salam Kesejahteraan...

 Rabu tanpa bicara....cubala teka .....



Selamat malam sume...

Happy&Enjoy Cooking@KitchenIsMyWorld

10 comments:

K.Nor said...

samada hot cross bun atau cinnamon bun :) kalau betul nak seploh biji hehee

tun_telani said...

alahaiiii... cinnamon bun.. sedapnyerrrr

JaSSNaNi said...

cinnamon bun... nyam nyammm... nak jugakkkkk!!!

Amie said...

ni cinnamon bun berselimut...

Ayu said...

Assalam kak cek,
sorrylah kita lamabt wish kak cek ..
Happy belated birthday buat kak cek ya.. semuga panjang usia murah rezeki dan diberi kesihatan yang baik serta sentiasa dibawah lindungan nya..insyaallah..

ni macam roti aje..tapi tak sure apa dia..

cik cek said...

Nor...
Pandainya...cinnamon roll...glazing ngan cream cheese...memang yummy....nanti akak anto pakai jet sampai depan pintu k..:)

cik cek said...

Tun...
Memang yummyyyyy....topping lak ngan cream cheese glaze...emmmm...memang serasi...rasa nak p meroti pulak pas ni...

cik cek said...

Nani...
Eya...cinnamon roll yg memang yummyyyy...dah habis pun ...tapi tgk gambo ni rasa cam nak buat lagi..heeee..

cik cek said...

Amieee..
He he..cinnAmon roll selimut ngan cream cheese glaze...makan tak cukup seketul tau....yummyyyy...:)

cik cek said...

Waalaikumsalam Ayu...
Ayu ...lum belated pun ..n3 sebelum ni birthday hubby kak cek...birthday akak hujung bulan July nanti...nak request kek ngan Ayu la pulak...boleh kan kan..:)Apa2 pun thanks for the wish transfer tuk hubby akak...boleh ya...