Wednesday, July 11, 2012

DoublyDelicious....bukan sekadar nama.... :D



Assalamualaikum...Salam Kesejahteraan...




Salam Pengenalan dari DoublyDelicious....DD.....bukan sekadar nama....Amboi!..he he

Secara rasminya....homemade produk DD@KitchenIsMyWorld dilancarkan...Wah! macam gah je bunyinya kan....tidak segah mana pun...dari hobi....bermulalah biznes kecil - kecilan ni....
Agak ragu2 je awalnya untuk memulakan homemade biz ni...maklum jelah kan....sebelum ni buat sekadar hobi...dan menjamu keluarga makan je....dan kali ni berbeza lak caranya kan...baking for biz....emmmm....just go for it...rezeki ada dimana-mana....yang penting usaha...ikhlas...Insyaalah pasti ada jalannya kan....

Untuk peringkat awal DD bermula dengan Coconut Candy Original Taste dan jugak Macarons....boleh click kat SINI untuk mendapat maklumat lebih lanjut......
Semuga apa yang diusahakan mendapat sokongan sume....keluarga...teman2...para pembaca yang bertamu di KitchenIsMyWorld.....TerimaKasih.....
Mudah-mudahan segala urusan juga rezeki dipermudahkanNYA...Insyaallah....Amin....

Apa lagi yang ditunggu...berhajat...teringin untuk merasa air tangan DD...jangan malu ..jangan segan....

SUDI - SUDI kan ya.....

DoublyDelicious boleh dihubungi....call/sms...whats App di talian
017 - 6617707  Kak Cek/Cik Cek @ 
PM/Inbox di FB 

TerimaKasih dari DD@KitchenIsMyWorld....

13 comments:

m.u.l.a.n said...

woaahh... tahniah tahniah..

kalo dekat nak jgk tempah ni.. nnti tengok kalo2 sesat ke area sana, boleh jgk tempah ni..

ummiaisyah said...

congrates ..maju setapak lagi...slmt maju jaya ye kak cek

azi said...

Kak Cik Cek..
Semoga berjaya akak dan terus berjaya, kalau dekat, saya teringin nak tempah dengan akak..:)

Mas Sani said...

tahniah kak... doa mas semoga akk terus berjaya dan berjaya dgn jayanya :))))

Nur-nba said...

Salam..
Rindunya kat Kak Cek.. Wah tahniah di kerana dah maju setalngkah dalamdunia bisnes. Nur doakan akak akan terus sukses.. Kalau dekat, Nur dah lama nak tempah..

cik cek said...

Mulan...
Tq...Tq....kalau tak sesat ke seremban pun leh order..he he...:)

cik cek said...

Ummiaisyah...

Terimakasih....:)

cik cek said...

Azi...

Tq..tq....boleh je nak tempah...boleh pos...he he..setakat dalam Malaysia...Insyaallah....thanks ya masih sudi singgah sini...

cik cek said...

Mas Sani...

Tq...Insyaallah..mudah2an....

cik cek said...

Nur-nba...
he he..ada gak ghupanya org yg rindu kat akak..tq..tq...jomla order...hasil air tangan kak cek yg tak seberapa ni..:)

sitiezahim said...

tahniah kak, semoga maju jaya...hehehehehhehe

mala said...

salam aidilfitri dari muscat, oman

amboi kak cek dah bisnes. congrats!

Paty's Kitchen - Cook with passion. said...

Wei lama tak dengan site cikcek apa khabo? Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin